Oorspronkelijke titel: After The Fire (2015)
ISBN: 9789026335082
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: 2016
Pagina’s: 336

Na een grote brand in een flatgebouw in Londen worden Maeve Kerrigan en haar collega’s opgeroepen. De zaak ligt gevoelig – niet vanwege het feit dat de brand was aangestoken, of omdat meerdere bewoners om het leven zijn gekomen, maar vanwege het lichaam dat gevonden is op het parkeerterrein direct naast het gebouw. Het lijkt erop dat politicus Geoff Armstrong werd verrast door de brand en in paniek uit het gebouw is gesprongen. Maar waarom was deze rechtse politicus eigenlijk aanwezig in het verpauperde Maudling Estate? Terwijl Meave en haar collega Derwent de zwaar gehavende flat doorzoeken, stuiten ze op een geheime wereld op de elfde verdieping, waar iedereen wel iets te verbergen had.

Na de brand is het zesde boek met hoofdpersoon Maeve Kerrigan.

Eerder verschenen:
Spoorloos
Brandbaar
Vergelding
De laatste dochter
De vreemde bekende
De Jacht

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone