Oorspronkelijke titel: The Last Girl (2012)
ISBN:
9789041420312
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: 2013
Pagina’s: 464

De jonge, gedreven rechercheur Maeve Kerrigan wordt naar de plaats delict in het lommerijke Wimbledon gestuurd. In eerste instantie denkt ze dat het om een gezinsdrama gaat. Hoewel het rechercheteam de vader bewusteloos in het huis vindt, is hij verdachte nummer één. Eenmaal bij bewustzijn maakt hij echter duidelijk dat hij niet hun hoofdverdachte is, maar het derde slachtoffer. Het enige familielid dat er ongeschonden van afkomt is de vijftienjarige Lydia. Zij heeft haar moeder en tweelingzusje gevonden en is daardoor de enige getuige. Maar zij weigert te praten…

De laatste dochter is het derde boek met hoofdpersoon Maeve Kerrigan.

Eerder verschenen:
Spoorloos
Brandbaar
Vergelding

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone