Oorspronkelijke titel: The burning (2010)
ISBN:
9789041415349
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: 2011
Pagina’s: 448

Londen wordt opgeschrikt door een seriemoordenaar. Vier jonge vrouwen zijn op afschuwelijke wijze vermoord en daarna in brand gestoken. Dan valt er een vijfde slachtoffer. Maeve Kerrigan is een jonge, ambitieuze rechercheur. Ze is vastbesloten de moordenaar te vinden voordat er nog meer doden vallen. Vol overgave stort ze zich op het onderzoek en duikt ze in het verleden van het laatste slachtoffer, Rebecca Haworth. Als ze meer over Rebecca te weten komt – en over haar praat met haar vrienden en familieleden – groeit de twijfel: is Rebecca wel het vijfde slachtoffer van de seriemoordenaar? Of heeft iemand geprobeerd zich achter de The Burning Man te verschuilen? Maeve zet alles op alles om de moordenaar te vinden.

Brandbaar is het eerde boek met hoofdpersoon Maeve Kerrigan.

Eerder verschenen:
Spoorloos

 

:ster :ster :ster :ster

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone