Oorspronkelijke titel: The Stranger You Know (2013)
ISBN: 9789041425003
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: 2014
Pagina’s: 416

Drie vrouwen zijn gewurgd in de geborgenheid van hun eigen huis. Er lijkt een sadistische moordenaar aan het werk die de vrouwen gekend moeten hebben, want in geen van de gevallen zijn inbraaksporen gevonden. Dit is vooralsnog het enige aanknopingspunt voor Maeve Kerrigan in haar onderzoek. Steeds meer informatie wijst naar een zeer onwaarschijnlijke dader: haar eigen collega Josh Derwent. Aanvankelijk weigert Maeve te geloven dat Josh meer zou kunnen weten, maar geheimen uit zijn verleden beginnen zich te ontrafelen: het is niet de eerste keer dat hij van moord wordt beschuldigd. En hoe goed kent ze hem nou echt?

 De vreemde bekende is het vierde boek met hoofdpersoon Maeve Kerrigan.

Eerder verschenen:
Spoorloos
Brandbaar
Vergelding
De laatste dochter

 

:ster :ster :ster :sterh

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone