Oorspronkelijke titel: Liar Liar (2015)
ISBN:
9789022578513
Uitgever: De Boekerij
Verschenen:november 2016
Pagina’s: 400

Inspecteur Helen Grace heeft zoiets nog niet eerder meegemaakt: zes branden in vierentwintig uur, met twee doden en meerdere gewonden als gevolg. Dit moet opzet zijn, en het lijkt erop dat iemand de stad tot de grond toe wil laten afbranden. Grace doet met haar team onderzoek in de rokende puinhopen van de stad. Waar is de pyromaan die dit op zijn geweten heeft? Waarom maakt hij juist deze slachtoffers? Iedereen kan zijn volgende doelwit zijn. Eén fout kan het einde Helens carrière betekenen, en in steeds meer gebouwen breekt brand uit. Ondertussen moet Helen ook haar eigen demonen zien te verslaan.

Klikspaan is het vierde deel met hoofdpersoon Helen Grace

eerder verschenen:
Iene miene mutte
Piep zei de muis
Pluk een roos

:ster :ster :ster :ster :ster

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone