ISBN: 9789022577172
Uitgever: De Boekerij
Verschenen: mei 2016
Pagina’s: 364

Een jonge vrouw wordt wakker in een koude, donkere kelder. Ze heeft geen idee hoe ze daar terecht is gekomen, of door wie ze is ontvoerd. En dat is pas het begin van haar nachtmerrie.In de buurt wordt het lichaam van een andere jonge vrouw gevonden. Ze is nooit opgegeven als vermist, en haar familie heeft zelfs gewoon sms’jes van haar ontvangen. Iemand heeft zich de afgelopen tijd voor haar uitgegeven.Inspecteur Helen Grace weet dat ze de dader zo snel mogelijk moet vinden. Die is niet alleen gestoord, maar ook slim en vindingrijk. Maar zodra Helen probeert uit te vinden wat de motivatie van de moordenaar is, start een bijna onmogelijke race tegen de klok.

Pluk een roos is het derde deel met hoofdpersoon Helen Grace

eerder verschenen:
Iene miene mutte
Piep zei de muis

:ster :ster :ster :ster :sterh

 

share on ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest