ISBN: 9789022575321
Uitgever: De Boekerij
Verschenen: 2016
Pagina’s: 368

In een leegstaand huis wordt een vermoorde man gevonden. Niet veel later wordt zijn hart bij zijn vrouw en kinderen bezorgd. Inspecteur Helen Grace weet dat hij niet het laatste slachtoffer zal zijn. Maar waarom is een gelukkig getrouwde man midden in de nacht zo ver van huis? De media hebben het over de omgekeerde Jack de Ripper: een seriemoordenaar die aast op vaders met dubbele agenda’s. Helen ziet de woede die uit de moorden spreekt. Wat ze niet voorziet is hoe labiel de dader is – of wat haar tijdens het werk aan deze zaak allemaal nog te wachten staat.

Piep zei de muis is het tweede boek met hoofdpersoon Helen Grace

eerder verschenen:
Iene miene mutte

:ster :ster :ster :ster

 

share on ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest