Oorspronkelijke titel: Paganinikontraktet (2010)
ISBN: 9789023457534
Uitgever: Cargo
Verschenen: 2011
Pagina’s: 464

Op een zomernacht wordt op een verlaten plezierjacht dat ronddobbert in de Stockholm-archipel het lichaam van een vrouw gevonden. Ze lijkt verdronken te zijn, maar haar longen zijn gevuld met brak water dat niet afkomstig blijkt te zijn van de archipel. De volgende dag wordt er een man gevonden in zijn appartement in Stockholm. Hij hangt aan een plafondhaak, in een verder lege kamer. Inspecteur Joona Linna is ervan overtuigd dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Hij krijgt gelijk, maar daarmee is de zaak niet gesloten. De twee doden vormen de opmaat tot een reeks duizelingwekkende en gevaarlijke gebeurtenissen die Joona Linna meesleuren in een nietsontziende jacht op de moordenaar.

Contract is het tweede boek met hoofdpersoon Joona Linna.

Eerder verschenen:
Hypnose

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone