Oorspronkelijke titel: Hypnotisören (2009)
ISBN: 9789023456728
Uitgever: Cargo
Verschenen: 2010
Pagina’s: 464

Tien jaar geleden heeft Erik Maria Bark besloten zijn leven als hypnotiseur naast zich neer te leggen. Maar als inspecteur Joona Linna hem om hulp vraagt bij een moordzaak waarbij de levens van twee jonge mensen op het spel staan, heeft Erik geen andere keuze. Hij doet wat hij heeft afgezworen en brengt een zwaargewonde getuige onder hypnose. Al snel wordt duidelijk dat Erik de prijs moet betalen voor zijn verbroken belofte. De deuren naar de hel lijken geopend en Erik wordt getroffen door een serie gewelddadige en onverklaarbare gebeurtenissen. Gebeurtenissen die ook zijn gezin meesleuren in een vreselijke nachtmerrie.

 

Hypnose is het eerste boek met hoofdpersoon Joona Linna.

 

:ster :ster :ster :ster

 

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone