ISBN: 9789023498179
Uitgever: Cargo
Verschenen: 2016
Pagina’s: 432

In een verlaten schoolgebouw wordt het lichaam van een Zweedse televisieberoemdheid gevonden. Hij is vastgebonden op een stoel in een hoek van het klaslokaal en door zijn hoofd geschoten. Het is het begin van een reeks moorden op mediapersoonlijkheden die hun gebrek aan kennis met de dood moeten bekopen. Sebastian Bergman komt een briefschrijver op het spoor die fulmineert tegen de onnozelheid in de media. Bij zijn zoektocht naar deze anonieme moordenaar zal Sebastian ook zelf de test moeten doorstaan – met zijn eigen team als inzet.

De test is het vijfde deel van de Bergmankronieken

Eerder verschenen:
Wat verborgen is
De Discipel
Het Familie graf
Het stille meisje

:ster :ster :ster :sterh

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone