ISBN: 9789023491545
Uitgever: Cargo
Verschenen: 2015
Pagina’s: 400

In de laatste dagen van de paasvakantie worden de lichamen van het gezin Carsten gevonden. Ze zijn van dichtbij neergeschoten en de enige verdachte moet worden vrijgelaten bij gebrek aan bewijs. Wanneer Sebastian Bergman en zijn team worden opgeroepen, vinden ze rond het huis de voetsporen van een meisje. Nicole, het twaalfjarige nichtje van de familie, was op bezoek en mogelijk getuige van de moord. Maar zij is spoorloos verdwenen in de bossen en Sebastian moet haar vinden voor de moordenaar dat doet.

Het Stille meisje is het vierde deel van de Bergmankronieken

Eerder verschenen:
Wat verborgen is
De Discipel
Het Familie graf

:ster :ster :ster :sterh

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone