Hoeveel kilometer je ook hebt moeten rennen, hoelang je ook weg bent geweest, het is nooit te laat om gevonden te worden.

 

Madison verdween op vijfjarige leeftijd in het bos, toen ze met haar ouders op zoek was naar de perfecte kerstboom. Dat was drie jaar geleden. Hoewel de kans dat ze nog leeft bijzonder klein is, huren haar ouders een specialist in: Naomi Cottle, bijgenaamd ‘de kindvinder’. Naomi begrijpt verdwenen kinderen beter dan wie dan ook, omdat ze zelf ook ooit is ontvoerd.

Naomi’s zoektocht naar het meisje voert haar terug naar haar eigen verleden, naar het pleeggezin waar ze geborgenheid vond. Van de tijd daarvoor herinnert ze zich niks. Maar hoe dieper ze het bos in loopt, hoe dichterbij
haar verleden komt.

Diep in dat duistere woud woont een meisje dat denkt dat ze een sneeuwmeisje is. Omdat ze altijd binnen moet blijven, in de hut die ze deelt met een jager, heeft ze een rijke innerlijke belevingswereld. Haar redding ligt in fantasie, hoop en liefde op een plek waar je die niet verwacht.

:ster :ster :ster :ster
De zoektocht naar vermiste kinderen wordt een ontdekkingsreis naar haar eigen verleden. 
Dit boek is niet zo zeer een thriller maar meer een spannende roman, wel een boek dat je niet wilt wegleggen.

 

| Oorspronkelijke titel: The Child Finder | ISBN: 9789402700824 | Uitgever: Harpercollins : Verschenen: Maart 2018 | Pagina’s: 256 | 

FacebookFacebook MessengerWhatsAppPinterestTwitterEmail