‘Als ik ben wat ik heb en ik verlies alles wat ik heb, wie ben ik dan?’
 Erich Fromm

 

In Hoorn heeft een nietsontziende moordenaar het voorzien op jonge vrouwen. Hij schuwt geen enkel middel om zijn doel te bereiken en gebruikt het internet als zijn eigen moordplatform. De slachtoffers worden in de meest gruwelijke omstandigheden aangetroffen.

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs van politie Hoorn, staan voor een raadsel. De dader lijkt onzichtbaar te zijn, tevens is de doodsoorzaak niet te achterhalen. De slachtoffers hebben allen op een advertentie gereageerd, waardoor de recherche haar aandacht richt op de mysterieuze man die zich hier achter schuil houdt. Maar wat is de betekenis van de zwarte roos die bij elk slachtoffer wordt gevonden? 

Zodra blijkt dat de vrouwen voor hun dood een date met vermoedelijk dezelfde man hebben gehad, is de recherche van mening dat het hier de dader betreft, of dat er door twee daders onder één hoedje wordt gespeeld. De situatie wordt nog dramatischer als Faith Binet, een meisje van vijftien, verdwijnt. De tijd dringt en de race tegen de klok begint om Faith levend terug te vinden, voordat er nog meer doden vallen…

 

Boekenlijst Melissa Skaye inclusief leesvolgorde VT serie

 

Wenny: :ster :ster :ster :ster :ster
Omdat ik meestal de thrillers van Nederlandse bodem over sla heb ik eerst In Onschuld van Melissa Skaye gelezen.
Virtuele Tango is het eerste deel van een serie van tot nu toe 4 boeken.
ik vind haar schrijfstijl erg prettig lezen en het boek pakt meteen je aandacht, Melissa heeft er een fan bij. 

 

ISBN: 9789086602179 | Uitgever: Ellessy Crime | Verschenen: 2013 | Pagina’s: 351 |

FacebookFacebook MessengerWhatsAppPinterestTwitterEmail