Nadat hun ouders zijn vermoord, slaan de zusjes Mandy en Lisa Peeters op de vlucht. Het belastende bewijsmateriaal dat ze bij zich dragen, maakt dat ook zij moeten vrezen voor hun leven.
Vier jaar eerder verdween de toen dertienjarige Californische India Johnston spoorloos. Ze duikt buiten het zicht van haar familie op in de gedwongen prostitutie in België. Dan is er een klant die zich haar lot aantrekt. 
Tim Bosman en Suzanne Meyer hebben elkaar na het verbreken van hun relatie al ruim zeven jaar niet meer gezien. Tim heeft in de journalistiek te maken met uiteenlopende zaken, waarbij hij niet altijd vrienden maakt. Als de omstandigheden Tim en Suzanne weer bij elkaar brengen, staat hun leven op het punt voorgoed te veranderen.
Op het eerste gezicht lijken dit drie op zichzelf staande gebeurtenissen. Schijn bedriegt …

 

Boekenlijst Melissa Skaye inclusief leesvolgorde VT serie

 :ster :ster :ster :ster :ster
of je in een rollercoaster stapt en meteen volle vaart vooruit gaat. menige looping te verduren krijgt en buitenadem uitstapt! 
Ik had hier en daar wel een “ja hoor” momentje omdat het voor mij net een beetje te ongeloofwaardig werd,maar verder een heerlijk boek. De 3 aparte verhalen komen uiteindelijk perfect samen en er volgt een niet geheel verwacht einde.

 

| ISBN: 9789491875489 | Uitgever:LetterRijn | Verschenen: februari 2018 | Pagina’s: 300 |