Haar ogen zijn wijd open. Haar lippen iets uiteen, alsof ze nog iets wil zeggen. Haar lichaam bevroren in het ijs. En ze is niet de enige… Als het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in een park in Zuid-Londen, wordt inspecteur Erika Foster ingeschakeld om het moordonderzoek te leiden. Het slachtoffer, de mooie, jonge en rijke Andrea Douglas-Brown, leek het perfecte leven te leiden. Haar vader is een belangrijk en invloedrijk man, haar verloofde een gerespecteerd zakenman. Toch lijken er duistere geheimen te zijn. Werden die het meisje fataal? Als Erika dichter bij de waarheid komt, verschuift de aandacht van de moordenaar naar Erika zelf, wier laatste zaak verkeerd afliep. Zo verkeerd zelfs dat haar eigen man om het leven kwam. Terwijl haar politiecarrière aan een zijden draadje hangt, moet Erika haar eigen angsten overwinnen om een wrede moordenaar te slim af te zijn – voordat het te laat is.

 :ster :ster :ster :ster :ster
2018 is begonnen met een top thriller!
Een boek met korte hoofdstukken dat het lezen aangenaam maakt. Erika en het moordonderzoek staan in het middelpunt maar af en toe komt ook de dader aan het woord waardoor de spanning stijgt. 
Een boek dat je slecht kunt weg leggen en zo snel mogelijk uit wilt lezen  …… of misschien ook niet 
Ik kijk in ieder geval met spanning uit naar het volgende deel. 

 

| Oorspronkelijke titel: The Girl In The Ice | ISBN: 9789022582022 | Uitgever:De Boekerij | Verschenen: januari 2018 | Pagina’s: 336 |

FacebookFacebook MessengerWhatsAppPinterestTwitterEmail