Helen Callaghan -Lieve Amy

Helen Callaghan -Lieve Amy

Margot Lewis heeft een adviesrubriek in een plaatselijke krant in Cambridge. Ze krijgt heel veel brieven voor haar column ‘Lieve Amy’ – maar ze heeft nog nooit eerder een brief als deze ontvangen:

Lieve Amy,
Ik weet niet waar ik ben. Ik ben ontvoerd en een vreemde man houdt me gevangen.
Ik ben bang dat hij me gaat vermoorden.
Help me!
Bethan Avery

Jaren geleden verdween Bethan Avery spoorloos en ze werd al die tijd dood gewaand. Iemand moet dus gewoon een nare grap hebben uitgehaald met deze brief. Maar wanneer Margot nog meer brieven ontvangt, wordt het duidelijk dat de afzender details van de zaak kent die niet zijn vrijgegeven door de politie. Margot besluit zelf de afzender op te sporen en er volgt een spannende race tegen de klok.

:ster :ster :ster :ster :sterh

 

| Oorspronkelijke titel: Dear Amy | ISBN: 9789026334207 | Uitgever: Ambo Anthos | Verschenen: Aug 2016 | Pagina’s: 336 |

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone