Clare Donoghue – Keer niet terug

Clare Donoghue – Keer niet terug

Ik sloeg met mijn armen wild om me heen, in alle richtingen. Ik voelde niets; toch durfde ik geen voet te verzetten, uit angst dat ik op de muren van een grafkelder zou stuiten.
– Edgar Allan Poe, De put en de slinger

In een bizarre moordzaak stuit brigadier Jane Bennett op iets wat een grafkist moet voorstellen. De kist bevat het lijk van een vermiste studente. Er worden twee verdachten verhoord, maar beiden ontkennen betrokkenheid. Wanneer enige tijd later opnieuw een kist wordt aangetroffen, bevestigt een anonieme tip Jane’s vermoeden dat de twee zaken verband houden. Gaandeweg wordt het brigadier Jane Bennett en inspecteur Mike Lockyer steeds duidelijker dat ze jagen op een moordenaar die vastbesloten is zich door niets of niemand te laten stoppen.

– Keer niet terug is het 2e boek met hoofdpersoon Mike Lockyer.

 

| Oorspronkelijke titel: No Place To Die | ISBN: 9789026135798 | Uitgever: De Fontein VBK | Verschenen: april 2018 | Pagina’s: 304 |