In DE PERFECTE ECHTGENOTE (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller – Boek Een) is Jessie Hunt, profiler in opleiding, ervan overtuigd dat ze eindelijk de duisternis van haar kindertijd achter zich gelaten heeft. Samen met haar echtgenoot Kyle is ze net verhuisd van een krap appartement in Downtown Los Angeles naar een groot huis in Westport Beach. Door de promotie die Kyle op zijn werk kreeg, zwemmen ze nu in het geld. En Jessie staat op het punt om haar master in de forensische psychologie te behalen. Dat is het laatste stapje naar het verwezenlijken van haar droom om profiler van misdadigers te worden.

Maar vlak na hun verhuizing merkt Jessie dat er vreemde dingen gebeuren. De buren – en hun au pairs – lijken allemaal geheimen te verbergen. De mysterieuze zeilclub waar Kyle wanhopig lid van wil worden, is vergeven van getrouwde mensen die hun partner bedriegen en de club heeft erg verontrustende regels. Bovendien weet de beruchte seriemoordenaar die in het psychiatrische ziekenhuis wordt vastgehouden waar Jessie aan het werken is voor het behalen van haar diploma, meer over haar leven dan normaal – of veilig – is.

Terwijl haar wereld in elkaar stort, begint Jessie aan alles te twijfelen – ook aan haar eigen geestelijke gezondheid. Heeft ze werkelijk een verontrustende samenzwering ontdekt diep verborgen in het zonnige, rijke kuststadje in Zuid-Californië? Weet de massamoordenaar naar wie ze onderzoek doet echt op een of andere manier de oorsprong van haar persoonlijke nachtmerries?

Of is het haar gekwelde verleden dat haar eindelijk komt opeisen?

 

Oorspronkelijke titel: The Perfect Wife
ISBN: 1230003411032
Uitgever: Blake Pierce
Verschenen: 12 september 2019
Pagina’s: 292

 

 

FacebookFacebook MessengerWhatsAppPinterestTwitterEmail