Een jong stel rijdt door Frankrijk en stopt onderweg bij een benzinestation. Finn stapt uit om te tanken en te betalen, maar wanneer hij terugkomt bij de auto is Layla spoorloos verdwenen. Ze wordt nooit teruggevonden. Twaalf jaar later is Finn verloofd en gelukkig – zijn verleden heeft hij achter zich gelaten. Tot hij op een middag thuiskomt van zijn werk en zijn verloofde op de bank ziet zitten. Ze houdt iets in haar handen, houdt het tegen het licht. Een object zonder enige waarde, behalve voor Finn en Layla. Is zijn eerste liefde teruggekeerd? Of speelt iemand een spel met hen?

Wenny: :ster :ster :ster :ster
Aangenaam verrast, na het lezen van haar eerste boek “Achter gesloten deuren” heb ik het 2e boek maar gewoon niet gelezen. De beschrijving van het boek trok me dusdanig dat ik deze toch wilde proberen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.
Leest erg prettig, een goed bedacht verhaal met een onverwacht einde. 

 

| Oorspronkelijke titel: Bring Me Back | ISBN: 9789026342943 | Uitgever:Ambo Anthos | Verschenen: juni 2018 |