Kom als de wind die je voelt en de regen
Volg wat je doet als het licht van de maan
Zoek me in alles dan kom je me tegen
Fluister mijn naam en ik kom eraan
 
Marco Borsato, Afscheid nemen bestaat niet

 

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Het auto-ongeluk van Max en Sophie werpt veel vragen op als stalmeester Johan na ruim twintig jaar het stilzwijgen doorbreekt. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en welke duistere geheimen de vroegere bewoners verbergen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.

 

Boekenlijst Melissa Skaye inclusief leesvolgorde VT serie

:ster :ster :ster :ster :ster
Tweede boek uit de VT serie, een boek dat ik maar slecht weg kon leggen, ik dacht dat het niet beter kon na Virtuele Tango maar Verboden Tranen greep me echt naar de strot. nog 2 boeken te gaan, heerlijk.
De serie is niet weggelegd voor tere zieltjes door de heftige passages is het soms of je er naast staat en mee kijkt, moet je tegen kunnen. 

 

| ISBN: 9789086602445 | Uitgever:Ellessy Crime | Verschenen: 2014 | Pagina’s: 364 |

FacebookFacebook MessengerWhatsAppPinterestTwitterEmail