Oorspronkelijke titel: The Restless Dead (2017)
ISBN: 9789024575688
Uitgever: Luitingh | VBK
Verschenen: mei 2017
Pagina’s: 368

De sympathieke forensisch arts David Hunter wordt bij een waterlijk geroepen dat in het brakke kustgebied van Essex in Engeland is aangetroffen. De zaak ligt gevoelig, met zwijgzame lieden, een onbetrouwbare landlord, genadeloze getijden en verdwenen mensen. Als een lichaam onder water ligt, vindt er een vreemde verandering plaats. De huid laat de eerste effecten zien. Die wordt rimpelig en uitgeteerd, er komen bultjes op. De opperhuid zal uiteindelijk van het lichaam afglijden als een oude jas. Na een paar dagen raken ook het haar en de nagels los, ze vallen weg – een geleidelijke ontmanteling van de lichamelijke integriteit.

Watergraf is het 5e boek met forensisch arts David Hunter.

Eerder verschenen:
1. De geur van sterfelijkheid
2. Het laatste zwijgen
3. Het sanatorium
4. Niets blijft verborgen

 

:ster :ster :ster :ster

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone