Oorspronkelijke titel:The Calling of the Grave
ISBN: 9789021805016
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Verschenen:
2011
Pagina’s: 368

Acht jaar geleden werkte forensisch antropoloog David Hunter met gedragsdeskundige Sophie Keller aan het onderzoek naar twee verdwenen meisjes. Hoofdverdachte Jerome Monk stemde ermee in te laten zien waar hij zijn slachtoffers begroef. De zoektocht werd een fiasco. Een letterlijke schreeuw om hulp zorgt er nu voor dat het verleden wordt opgerakeld. Samen met Sophie gaat David Hunter alsnog op zoek naar de graven van de slachtoffers van destijds. Maar de monsterlijke Monk is intussen ontsnapt uit de gevangenis..

Niets blijft verborgen is het 4e boek met forensisch arts David Hunter.

Eerder verschenen:
1. De geur van sterfelijkheid
2. Het laatste zwijgen
3. Het sanatorium

 

:ster :ster :ster :ster

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone