Oorspronkelijke titel: Moordspel
ISBN: 9789492011688
Uitgever: Witsand Uitgevers
Verschenen: 29 maart 2017
Pagina’s: 304

Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft? Dieter Santens wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan om samen met haar uit het leven te stappen. Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen. Na de moord op zijn jeugdvriendin Mara, acht jaar geleden, is hij er nooit meer in geslaagd zijn leven weer volledig op te pakken. Wanneer de paden van de twee mannen elkaar toevallig kruisen, verandert alles. In een ultieme poging om Isabels leven te redden en zich zo te verzoenen met zijn verleden, gaat Ben in op Dieters aanbod om een moorddadig spel te spelen, met Isabels leven als inzet. Kan Ben Dieters moorddadige trip nog stoppen?

 

:ster :ster  :ster :ster :sterh

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone