Oorspronkelijke titel: Field of Graves
ISBN: 9789402527858
Uitgever: Harlequin
Verschenen: maart 2017
Pagina’s: 352

Inspecteur Taylor Jackson is nog aan het bijkomen van een aantal persoonlijke problemen op haar werk als ze wordt opgeschrikt door een zeer wrede moord. Een studente van de chique Vanderbilt University in Nashville wordt dood gevonden, naakt en ceremonieel neergelegd in een park. Taylor en haar team beginnen onmiddellijk een diepgaand onderzoek, maar dan wordt er nóg een lichaam gevonden, en weer is het een studente van de universiteit. Op slag vergeet Taylor haar eigen problemen wanneer de kille waarheid tot haar doordringt: dit lijkt op het werk van een seriemoordenaar – die het op studentes heeft voorzien. Samen met FBI-profiler John Baldwin, die met zijn eigen demonen worstelt, stort ze zich op de zaak. Zullen ze op tijd zijn om een volgend slachtoffer te voorkomen?

Openbaring is het eerste boek met hoofdpersoon Taylor Jackson.

Eerder verschenen:
1. En dat is zeven
2. Sterf voor mij
3. Oog om Oog
4. Dodencel
5. De onsterfelijken
6. Dodelijke omhelzing
7. Teken aan de wand

 

:ster :ster :ster :ster

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone