Oorspronkelijke titel:
Sov du lilla videung
ISBN: 9789400507838
Uitgever: A.W. Bruna
Verschenen: februari 2017
Pagina’s: 352

In Småland wordt een graf ontdekt met daarin het lichaam van een jongen wiens keel is doorgesneden. Het team van commissaris Mette Olsäter, met daarin de jonge rechercheur Olivia Rönning, gaat naar de plaats delict om de moord te onderzoeken. In de buurt van het graf wordt een mes gevonden met een inscriptie die erop wijst dat de jongen het slachtoffer is van een Roemeense criminele organisatie. Tom Stilton biedt zijn hulp aan bij het onderzoek en wordt samen met Olivia naar Boekarest gestuurd om te achterhalen wie de jongen en zijn moordenaars kunnen zijn. Ze komen een verdachte organisatie op het spoor. Hun onderzoek blijft echter niet onopgemerkt en algauw verkeren ze in levensgevaar.

Wiegelied is het vierde boek met hoofdpersonen Olivia Rönning & Tom Stilton

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone