Oorspronkelijke titel: Ragdoll (2017)
ISBN: 9789024574988
Uitgever: LS Amsterdam
Verschenen: februari 2017
Pagina’s: 400

en lichaam van zes verschillende aan elkaar genaaide lichaamsdelen wordt in het appartement tegenover dat van rechercheur Wolf gevonden. Wie heeft deze gruwelijke lappenpop gecreëerd? Terwijl Wolf samen met zijn collega’s Baxter en Edmunds achter de identiteiten van de zes slachtoffers probeert te komen, krijgt Wolfs ex-vrouw een lijst toegestuurd met zes namen en de zes data waarop deze mensen zullen worden vermoord. En Wolfs naam staat erop, als laatste. De Lappenpopmoordenaar heeft het vonnis bepaald. Wolf zal sterven op 14 juli. Zullen de rechercheurs Wolfs leven kunnen redden?

Ragdoll is het eerste boek met hoofdpersoon William Fawkes

 

:ster :ster :ster :sterh

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone