Oorspronkelijke titel: What Doesn’t Kill Her (2015)
ISBN:
9789026139680
Uitgever: De Fontein | VBK
Verschenen:september 2016
Pagina’s: 384

Reeve werd jaren geleden door Daryl Wayne Flint ontvoerd en jarenlang in zijn kelder gemarteld. Inmiddels is ze hersteld van alle trauma’s, ze studeert en heeft haar leven weer op de rit. Flint zit opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis en lijkt een modelpatiënt te zijn. Maar ondertussen plant hij zijn volgende move. Wanneer hij ontsnapt weet hij binnen 24 uur iemand uit zijn verleden te vermoorden. Reeve’s ergste nachtmerrie wordt hiermee bewaarheid en ze wordt overspoeld door beelden die ze zich liever nooit meer had herinnerd. Hoe graag ze Flint ook wil vergeten, niemand kent hem zo goed als zij. Flint weet uit handen van de autoriteiten te blijven en laat een bloedig spoor van steeds meer slachtoffers achter zich. Reeve realiseert zich dat zij de enige is die hem kan stoppen.

Het recht van de sterkste is tweede boek met hoofdpersoon Reeve LeClaire

Eerder verschenen:
Langs de afgrond.

 

:ster :ster :ster :ster :sterh

 

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone