Mikaela Bley – Dochter vermist

ISBN: 9789400506602
Uitgever: A.W. Bruna
Verschenen: juni 2016
Pagina’s: 288

Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen haar rugzakje wordt gevonden. Op een steenworp afstand, in het hoofdkwartier van televisiezender TV4, volgt misdaadverslaggever Ellen Tamm het nieuws over de verdwijningszaak met grote belangstelling. Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar Lycke. Met elk uur dat verstrijkt voelt ze zich machtelozer.
Gefrustreerd door corrupte politieagenten, het vreemde gedrag van de gescheiden ouders van Lycke en de ontmoedigende opmerkingen van haar collega‚Äôs probeert ze haar eigen emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen.Echter, Lyckes verdwijning raakt haar persoonlijk, door een gebeurtenis in haar eigen leven.De zaak dwingt haar de confrontatie aan te gaan met haar verleden.  De tijd dringt. Waar is Lycke?

Dochter vermist is het 1e boek met hoofdpersoon Ellen Tamm

:ster :ster :ster

 

 Boekenlijst Mikaela Bley  inclusief leesvolgorde Ellen Tamm serie

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *