ISBN: 9789400506602
Uitgever: A.W. Bruna
Verschenen: juni 2016
Pagina’s: 288

Stockholm. Op een koude, regenachtige vrijdag in mei, verdwijnt het achtjarige meisje Lycke spoorloos. Alleen haar rugzakje wordt gevonden. Op een steenworp afstand, in het hoofdkwartier van televisiezender TV4, volgt misdaadverslaggever Ellen Tamm het nieuws over de verdwijningszaak met grote belangstelling. Ellen raakt geobsedeerd door de zoektocht naar Lycke. Met elk uur dat verstrijkt voelt ze zich machtelozer.
Gefrustreerd door corrupte politieagenten, het vreemde gedrag van de gescheiden ouders van Lycke en de ontmoedigende opmerkingen van haar collega’s probeert ze haar eigen emoties onder controle te houden en de zaak zo professioneel mogelijk te benaderen.Echter, Lyckes verdwijning raakt haar persoonlijk, door een gebeurtenis in haar eigen leven.De zaak dwingt haar de confrontatie aan te gaan met haar verleden.  De tijd dringt. Waar is Lycke?

:ster :ster :ster

 

 

share on ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest