Sebastian Fitzek – Passagier 23

Oorspronkelijke titel: Passagier 23
ISBN:
9789048825271
Uitgever: The House of Books
Verschenen: 2015
Pagina’s: 352

Politiepsycholoog Martin Schwarz heeft tijdens een vakantie op het cruiseschip Sultan of the Sea zijn vrouw en zoontje verloren. Niemand heeft ooit kunnen ophelderen wat er tijdens die noodlottige reis is gebeurd en Martin blijft achter als een mentaal wrak. Hij heeft zich voorgenomen nooit meer één voet op een cruiseschip te zetten, totdat hij vijf jaar later een mysterieus telefoontje krijgt van een oudere dame die beweert meer van de verdwijning te weten. Martin gaat terug naar het gewraakte schip en komt op het spoor van een verdwenen gewaand meisje dat is teruggekeerd naar de Sultan – samen met de teddybeer van zijn zoontje…

:ster :ster :ster :ster

 

Boekenlijst Sebastian Fitzek inclusief leesvolgorde Alina Gregoriev serie

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *