Karen Rose- Over de Scheef

ISBN: 9789026136955
Uitgever: De Fontein | VBK
Verschenen: 2015
Pagina’s: 576

Inspecteur Stevie Mazzetti heeft al zoveel tegenslag gehad, dat wens je niemand toe. Maar ze is een vechter met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Als ze erachter komt dat een oud-collega zich in de nesten heeft gewerkt, wil ze de waarheid boven tafel krijgen. Haar vriend Clay is als voormalig marinier gewend om overal gevaar te zien. Wanneer Stevie in deze zaak te maken krijgt met een psychopaat, doet hij alles doen om Stevie te beschermen, maar dan moet ze wel uit handen zien te blijven van een moordenaar die niets te verliezen en iets angstaanjagends te verbergen heeft.

:ster :ster :ster :ster

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *