Camilla Läckberg – Leeuwentemmer

Oorspronkelijke titel: Lejontämjaren
ISBN:
9789041420145
Uitgever: Ambo | Anthos
Verschenen: 2015
Pagina’s: 416

Fjällbacka is in de greep van de winter, wanneer inspecteur Patrik Hedström melding krijgt van een verkeersongeval. Het slachtoffer, een jong meisje dat al vier maanden vermist is, wordt snel geïdentificeerd. Ze blijkt gruwelijk mishandeld. Omdat ook andere jonge vrouwen spoorloos zijn verdwenen, staat de politie meteen op scherp. Tegelijkertijd is Erika bezig met een oude zaak, een familietragedie die eindigde met de dood van de echtgenoot. Ze probeert uit te zoeken wat er is gebeurd. Het lijkt erop dat het verleden zijn schaduw werpt op het heden.

Leeuwentemmer is het 9e boek met hoofdpersonen Patrik Hedström en Erica Falck.

:ster :ster :ster :ster

 

 Boekenlijst Camilla Läckberg inclusief leesvolgorde Erika Falck & Patrick Hedström serie

 

 

share on Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *