Als de achtjarige Josh Kirkwood na zijn ijshockeytraining spoorloos verdwijnt, stort de wereld van zijn ouders in. Ook de inwoners van het kleine stadje waar zij wonen, zijn verbijsterd. Advocate Ellen North stort zich op de zaak en vindt al snel de dader: hoogleraar Garrett Wright, een buurman van de Kirkwoods. Als Josh plotseling thuis op de stoep staat – in de war, maar lichamelijk in orde – keert de rust langzaam terug. De zaak lijkt opgelost, maar dan wordt een tweede kind gekidnapt en vermoord, terwijl de hoofdverdachte achter de tralies zit. Ellens bewijsmateriaal valt onder haar handen uit elkaar. Is Garrett Wright wel de dader? En waarom raakt Josh, die sinds zijn verdwijning geen woord heeft gezegd, zo in paniek als zijn vader in de buurt is? En wat doet Ellens ex-minnaar ineens als verdediger van Garrett in de rechtszaal? Als dan ook nog in haar eigen huis dreigbriefjes opduiken van de moordenaar, verandert de zaak in een levensgevaarlijk kat- en muisspel.

:ster :ster :ster :ster

share on ...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest