J.T. Ellison – De onsterfelijken

Oorspronkelijke titel:The Immortals
ISBN: 9789034752857
Uitgever: Harlequin Holland
Verschenen: 28 nov. 2012
Pagina’s: 384

 

Het is Halloween. In een rustige buitenwijk van Nashville wordt een zeventienjarige jongen levenloos op bed gevonden. Op hetzelfde moment blijken er nóg zeven tieners te zijn vermoord, allemaal op precies dezelfde manier. Hun blauwe lippen wijzen op een overdosis drugs, en met een vlijmscherp mes is een pentagram in hun naakte huid gekerfd. Enige tijd later verschijnt op YouTube een filmpje van de moorden, afgewisseld met beelden van afgevijlde hoektanden, druipend van bloed. Onmiddelijk beseft inspecteur Taylor Jackson dat de daders wel heel zieke geesten moeten hebben, en om ze te traceren zal ze moeten doordringen in een voor haar onbekende wereld – een duister domein vol bezweringen, heidense rituelen… en dorst naar macht en bloed.

– De onsterfelijken is het 5e boek met hoofdpersoon Taylor Jackson 

Eerder verschenen:
1. En dat is zeven
2. Sterf voor mij
3. Oog om Oog
4. Dodencel

:ster :ster :ster :ster

 

Boekenlijst J.T. Ellison inclusief leesvolgorde Taylor Jackson en Samantha Owens serie

 

 

 

share on Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *